Az ECOLAB bemutatja: OXYGUARD40

10.06.15
Szabadalmazott, egyedülálló készítmény a vendéglátóipari textíliák alacsony hőmérsékleten történő mosásához, mely megfelel a mai kor fenntartható fejlődés elvárásainak. EU ökocímke* tanúsítás.

Bécs, Ausztria – (2015. Május 11.) – Az Ecolab világszerte bemutatja az OxyGuard40-et, egy új, alacsony hőmérsékleten használható tisztítórendszert szállodák és éttermek számára. Ez az első ipari mosodai program, amely megfelel az uniós ökocímke* magas szintű elvárásainak. Új, szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően a rendszer egyesíti a 40°C-tól hatékony kémiai vegyületekkel kapcsolatos legújabb fejlesztéseket, és egy kétkomponensű fehérítőrendszert, amelynek oxidáló ereje a legmagasabb fokú hatékonyság és a legjobb textilvédelem mellett alkalmazható a textíliákon a szennyeződésekkel szemben. 

Az Ecolab nagy gondot fordít bolygónk természeti erőforrásainak megőrzésére és a környezeti terhelés csökkentésére. Az  OxyGuard40 gazdaságos és csökkenti a működési költségeket azáltal, hogy alacsonyabb víz- és energiahasználatot igényel, valamint meghosszabbítja a textíliák élettartamát. Alacsonyabb hőmérsékleten is hatékony, megkönnyíti a mosást és kíméletes a textíliákhoz, így akár 20 %-os költségmegtakarítást is eredményezhet.

Az OxyGuard40 minőségi termék, amely védi a színes textíliákat és kifogástalan fehérséget eredményez, így biztosítva a professzionális mosodák számára az optimális minőséget. Segít megőrizni a textíliák eredeti tulajdonságait.

Az OxyGuard40 egyszerűen használható és minden mosodai berendezés típus esetén alkalmazható. Gyorsan üzembe állítható, mivel az adagolópumpákon kívül nem szükséges hozzá más, különleges eszköz. Nagyfokú hatékonyságának köszönhetően az adagolás és a hőmérséklet megfelelő beállításával a rendszer alkalmas a legerősebben szennyezett textíliák tisztítására is.

"Az OxyGuard40 egy innovatív és hatékony rendszer, amely védi a környezetet és kielégíti a szállodatulajdonosok és felhasználók igényét egy környezetkímélőbb megoldásra" - mondta Andreas Weilinghoff, az Ecolab Global Textile Care üzletágának rangidős alelnöke és vezérigazgatója. - A program a legmagasabb színvonalat biztosítja a fenntarthatóság területén, hiszen ez az első, úniós ökocímkével ellátott ipari mosodai rendszer.

 

További információért kérjük keresse az Ecolab szaktanácsadóját.

 

Az Ecolabról

A világszerte több, mint egymillió ügyfél által megbízható partnerként számon tartott Ecolab (ECL) világelső a vízi, higiéniai és energetikai technológiák, illetve az embereket és létfontosságú erőforrásokat védeni hivatott szolgáltatások területén. A 2014. évi, 14 milliárd dollár értékű eladásaival, és 47000 partnerével az Ecolab átfogó megoldásokat és helyszíni szolgáltatásokat nyújt annak érdekében, hogy támogassa a biztonságos élelmiszereket, a környezet tisztaságának megőrzését, a víz- és energiafogyasztás optimalizálását, és hogy az élelmiszeripar, az egészségügy, az energiaipar, a vendéglátóipar és az ipari piacok területén tevékenykedő ügyfelei részére hatékonyabb működést biztosítson világszerte több mint 170 országban. 

 

Kapcsolat:
Milkovics Attila
+36 30 922 0795
attila.milkovics(at)ecolab.com

 

 

*"Az uniós ökocímke a környezetvédelmi kiválóság jele, amelyet azok a termékek és szolgáltatások kapnak meg, amelyek teljes életciklusuk során megfelelnek a szigorú környezetvédelmi szabványoknak, a nyersanyag-kitermeléstől az előállítás és a terjesztés szakaszán keresztül egészen az ártalmatlanításig."Back to Top